Utbildning


Jag erbjuder utbildningar inom KBT, ACT, psykisk hälsa, kris och bemötande. Exempel på områden jag utbildar inom är:psykisk hälsa och stressatt förstå och hantera kris
beteendeanalys inom psykiatri, socialpsykiatri
bemötande och kommunikation inom vård och omsorg
bemötande av patienter med smärta

 I mina utbildningar utgår jag alltid från aktuell forskning och varvar teori med praktiska inslag. För mig är det viktigt att det ska vara lustfyllt att lära sig något nytt och det har jag alltid med mig när jag skapar mina utbildningar. Nedan kan du läsa mer om några av de utbildningar jag erbjuder. Nedan kan du se några exempel på utbildningar jag erbjuder.

Kontakta mig gärna om du har en förfrågan eller för offert.


Psykisk hälsa och stress

Hur kan jag förebygga stress och skapa god psykisk hälsa hos mina medarbetare? Ett ämne som särskilt engagerar mig är psykisk hälsa och förebyggande insatser för att motverka stress. Jag erbjuder föreläsningar till arbetsplatser för att sprida  kunskap om vad man kan göra för att påverka sin psykiska hälsa och få till återhämtning.

Bemötande av smärta

Vi vet mer och mer om hur psykologiska mekanismer bidrar till smärtupplevelsen och utgör riskfaktorer för långvarig smärta. För att minimera riskfaktorer är vårt bemötande av patienter som söker vård för smärta avgörande. Jag erbjuder föreläsningar och utbildningar för ökad kunskap och färdighetsträning i bemötande av patienter med smärta.

Kontakt

kontakt@psykologannajacobson.se